вівторок, 7 жовтня 2014 р.

День народження Центру дитячої та юнацької творчості

1 вересня в нашому місті було відкрито позашкільний заклад - міський Центр дитячої та юнацької творчості шляхом об’єднання Станції Юних Техніків, Центру Дитячої Творчості та Комп’ютерного центру. А вже 13 вересня відбулося святкування Дня народження цього закладу.
Початок заходу було заплановано на 11:00 годину, але вже зранку, як тільки біля ЦДЮТ заграла весела музика, почали збиратися діти нашого міста, їх батьки та просто перехожі. Увагу людей привертали не лише пісні, а й цікава виставка, яку організували керівники гуртків ЦДЮТ. А гуртків в цьому році відкрито немало – 32! Їх напрями дуже різноманітні, щоб кожен мешканець нашого міста від 5 до 18 років міг знайти собі справу за смаком. Це - вокальний, театральний, мистецтво живого слова, народних танців, різьблення по дереву, авіамодельний, ракетомодельний, основи комп’ютерних анімацій, веб-дизайну, конструювання повітряних зміїв, автотрасове моделювання та інші. До того ж заняття в гуртках безкоштовні, а ведуть їх справжні майстри своєї справи, люди, закохані в свою роботу, тому що займаються улюбленим ділом. Серед них як молоді, завзяті, талановиті, креативні, так і досвідчені керівники з 30-40-річним досвідом роботи.
Ведучі святкової програми, веселі клоуни, представили всім присутнім, створене керівниками гуртків ЦДЮТ, містечко майстрів, а саме провулок Рукодільний, площу Туристичну, проспект Технічний, вулицю Шахову та Артистичну, а також розважили наймолодших гостей свята іграми та веселими конкурсами.
Та яке ж свято без гостей та подарунків! На заході були присутні депутати міської ради, представники Управління освіти, методичного центру, загальноосвітніх навчальних закладів, громадськості. Голова міської ради В.Д. Луков привітав всіх присутніх та подарував 10 нових велосипедів для відновлення велотуризму. Начальник управління освіти Кисільова С.В. розповіла про інновації у новоствореному закладі та пообіцяла всебічну підтримку в його розвитку. Директор ЦДЮТ Рощина Н.О. ласкаво запросила дітей на заняття до гуртків.
Чудовими виступами привітали Центр дитячої та юнацької творчості клуб спортивного бального танцю «Комплімент», танцювальний колектив ЗОШ №5 «Фламінго», вокальний гурток ЦДЮТ під керівництвом Руденка П.М., представники регіонального центру підготовки спортсменів «Інваспорт» резерву національної збірної України Нелюбов Михайло та Юрпольська Катерина.
Вихованці гуртка «Образотворче мистецтво» під керівництвом Петрової В.М. оформили футболки малюнками-оберегами та передали їх воїнам АТО.
Керівники гуртків зі своїми вихованцями продемонстрували гостям майстер-класи з комп’ютерної графіки, паперопластики, художньої вишивки, бісероплетіння, радіоконструювання, автомоделювання, туризму, гри у шахи, флористики, картингу тощо.
Свято закінчилося, а педагоги  Центру дитячої та юнацької творчості з нетерпінням чекають маленьких вознесенців на заняття. Шановні батьки, допоможіть знайти улюблену справу для своїх дітей!
Через рік ми точно знаємо
На нас свято знов чекатиме.
А поки що не забувайте
До нас приходьте, не зівайте!
Друзі, якщо ви до нас прийдете,
Цікаву справу ви знайдете!



Немає коментарів: