неділя, 12 жовтня 2014 р.

Методичний веб-квест

25.09.2014 року на базі ЦДЮТ відбулося засідання методичного веб-квесту з вчителями, які викладають інформатику в початковій школі, з питання «Методичний супровід викладання інформатики в початковій школі за новим Держстандартом».

Члени методичного веб-квесту, серед яких 6 вчителів початкових класів та 8 вчителів інформатики, об’єдналися за інтересами та створили чотири творчі групи, які повинні напрацювати матеріали зі своєї проблеми та висвітлити їх на блозі «Сходинки до інформатики 2-4».
На засіданні також були розглянуті та  ґрунтовно вивчені методичні рекомендації щодо організації навчально-виховного процесу в 2014-2015 н.р. з інформатики в 3 класі у загальноосвітніх навчальних закладах міста.
100_5008Методист науково-методичного центру Рибінська А.М. ознайомила зі змістом програми та надала методичні рекомендації щодо викладання окремих тем. Керівник веб-квесту, заступник директора з НМР ЦДЮТ Юрпольська Н.О. представила календарне планування до уроків інформатики в 3 класі та презентувала свій блог, на якому вже є конспекти перших уроків в 3 класі, а також банк уроків в 2 класі.
Наталя Олегівна показала дуже багато цікавої інформації, яка міститься на блозі та може буде корисною для використання в роботі іншими вчителями.
Після теоретичної частини відбулося обговорення перших уроків інформатики в 3 класах та обмін досвідом між колегами.

Немає коментарів: