неділя, 8 вересня 2024 р.

10-річчя ЦДЮТ

 В суботу 7 вересня вся родина ЦДЮТ святкувала ювілей. З вітальним словом до присутніх звернулась Крючкова С.О., головний спеціаліст управління освіти, голова профспілки освітян міста. Приємним подарунком став набір для творчості. Натомість Світлана Олександрівна отримала ювілейну медаль. Вихованці закладу підготували виставку робіт. Організовано ярмарок на підтримку ЗСУ. Працювали майстерки, аквагрим. В небо було запущено 10 моделей ракет в очікуванні скорійшої перемоги. Діти розважалися на ігровій локації та батуті. Дехто з присутніх потрапив в кадр кореспондента ЦДЮТ і отримав рекламну листівку зі своїм фото. Діти гарно провели час на туристичній локації.

Присутні робили безліч класних світлин на фотозонах.

Ведучі - керівник гуртка Кінаш О.С., вихованці Стогул Юлія та Кравченко Світлана розпочали святкову програму. Представили юних барабанщиць (кер. Белінська Л.В.), хореографічну композицію (кер. Кротюк В.А.) та гімн ЦДЮТ у виконанні вокалістів (кер. Мар'янкіна Л.І.). Це була прем'єра гімну.

Автор слів Мустяца Марія, наразі студентка КНУ ім. Т.Шевченка. Композитор Безугла Лілія, викладач вокалу Ізраїльської вокальної студії, член союзу композиторів.

🐼 Найбільшим подарунком для всіх став виступ  відомої «Тьоті Панди» . Це Наталія Мієдінова – авторка дитячих ігрохітів, патімейкер, режисер та ігромайстриня.

👧Сьогодні в Україні гарний настрій на вагу золота!






























Немає коментарів: