понеділок, 8 квітня 2024 р.

Від ідеї проєкту до його реалізації

5-7 квітня команда вихованців ЦДЮТ з директоркою Юрпольською Наталею Олегівною прийняли участь у офлайн-хакатоні “VolunTEENS”. Це освітній проєкт Української Волонтерської Служби, який відбувся за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у м. Львів. Команда складається з п’яти креативних підлітків. Це Єфанов Михайло (гурток акторської майстерності, учень ліцею ім. Т.Шевченка), Старікович Мирослава (гурток акторської майстерності, учениця ліцею 10), Лисюк Ангеліна (гурток образотворчого мистецтва, учениця ліцею «Інсайт»), Кочуг Вікторія (гурток образотворчого мистецтва, учениця ЗОШ 2), Сиротюк Станіслав (гурток образотворчого мистецтва, учень ЗОШ №7).

Команда подала проект, мета якого розвиток волонтерства, благодійності, підвищення рівня української культури та традицій в громаді.

Протягом навчання вихованці познайомились з усіма принципами та характеристиками волонтерства, навчились створювати волонтерські акції та проекти, згенерували ідеї проєктів для своєї громади, обмінялись досвідом з однодумцями з різних куточків України.

Наразі команда з менторкою Каріною мають два тижні на фіналізацію проекту.

Наша команда отримала неймовірний досвід та з натхненням повернулась до рідного Вознесенська.
















Немає коментарів: