понеділок, 18 березня 2024 р.

Свято Масниці та Колодія

    В суботу, 16 березня у приміщенні Вознесенського міського ЦДЮТ відбувалося неймовірне дійство - подвір'я та приміщення прикрашені декораціями; заклопотані педагоги готують локації для проведення майстер-класів; юні артисти приміряють новенькі сценічні костюми; в повітрі линуть аромати млинців та узвару. Так в ЦДЮТ святкували свято Масниці та Колодія.

    Ведучі Красов Сергій, Лисюк Ангеліна та Шкрябатовська Анастасія, учасники проєкту "UPSHIFT", розпочинають святкову концертну програму. 

    А ще на свято завітали Зима, Весна, Масниця та зміючка Оленка.

    Своїми виступами вітали глядачів ансамбль ложкарів "Веселка" (керівник Белінська Л.В.), вихованці гуртків вокального мистецтва (керівник Мар'янкіна Л.І.) та сучасної хореографії (керівник Поборцева М.В.). В перервах між виступами діти гралися в цікаві ігри.

    Після концертної програми всі бажаючі мали змогу відвідати майстер-класи з розпису печива, виготовлення літачків, плетіння браслетів та випалювання по дереву.

    Також всі присутні із задоволенням ласували млинцями та узваром.

    Ця публікація була створена в межах програми UPSHIFT, яку в Миколаївській області реалізує ГОПотрібні тут”, за підтримки ЮНІСЕФ та уряду ЯпоніїЇЇ зміст є відповідальністю учасників програми UPSHIFT та не обов'язково відображає позицію ЮНІСЕФ та уряду Японії.
































Немає коментарів: