четвер, 31 серпня 2023 р.

Нарада керівників закладів позашкільної освіти Миколаївської області

Директори обласних закладів позашкільної освіти разом з Миколаївським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти 31 серпня 2023 року провели нараду керівників закладів позашкільної освіти Миколаївської області на тему: «Забезпечення та реалізація прав дітей на позашкільну освіту в умовах воєнного стану», в якій прийняла участь директорка ЦДЮТ Юрпольська Наталя.

З вітальним словом до присутніх звернулася Сокульська Наталія Вікторівна, заступник директора  департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації – начальник управління дошкільної, загальної середньої, корекційної та позашкільної освіти, яка привітала учасників наради та наголосила на необхідності збереження мережі закладів позашкільної освіти в громадах, забезпеченні та реалізації прав дітей на позашкільну освіту.

Тетяна Анатоліївна Демиденко, головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, корекційної та позашкільної освіти департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, звернула увагу керівників закладів на організацію позашкільної освіти в умовах воєнного стану, забезпечення безпечного освітнього середовища.

Вітковська Олена Данилівна, завідувач навчально-методичної лабораторії акмеології Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти висвітлила тему: «Подолання освітніх втрат позашкільної освіти у 2023-2024 навчальному році». 

Щукіна Лариса Вікторівна, Голова Миколаївського регіонального відділення МАПО, підготувала матеріал «Нормативно-правове забезпечення позашкільної освіти».

Директори обласних закладів Андрійчук Тетяна Григорівна, Троїцька Таїсія Броніславівна, Юрченко Любов Григорівна, Щукіна Лариса Вікторівна ознайомили присутніх з Планом роботи на 2023-2024 навчальний рік, звернули увагу на програмне забезпечення закладів позашкільної освіти та організацію освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Привітали колег з отриманням відомчих нагород: 

Подяка МОНУ: Наталя Юрпольська, Тетяна Локтіонова;

Грамота МОНУ: Лариса Васильєва;

Нагрудний знак «Відмінник освіти» України: Ліана Зосімова.

До нового навчального року Позашкілля Миколаївщини готове! Гарного року! Перемоги нам всім! 

Разом ми виховуємо майбутнє нашої Незалежної Європейської країни!




Немає коментарів: