понеділок, 25 жовтня 2021 р.

Канікули - дочекались!

Красень жовтень наче створений для того, щоб мріяти, творити, надихати.Тож, осінні канікули вихованці гуртків ЦДЮТ розпочали активно.     




Вихованці гуртка «Сучасна хореографія» (керівник Поборцева М.В.) здійснили прогулянку осіннім містом. Кожен з вихованців розповів про улюблені місця в рідному ВОЗНЕСЕНСЬКУ. Прогулянка сподобалася всім.      



Вихованці гуртка «Флористика та живопис» (керівник Білоус О.В.) взяли участь у майстер-класі, який запропонував місяць жовтень. Він забезпечив дітей природнім матеріалом: різнокольоровими листочками, гарними гілочками, а вихованці проявляли свою майстерність.    



Вихованці гуртка «Декоративно-ужиткове мистецтво» (кер. Мар’янкіна Л.І.) на березі річки Мертвовод в ігровій формі пізнали багато цікавої інформації про рослини,тварин та природні явища і прийшли до висновку про необхідність зберігати природу та дотримуватись правил поведінки в природі     
      


Мелодії золотої осені лунали в парку Січової слави. Це вихованки гуртка «Ансамбль музичних інструментів» (керівник гуртка Белінська Л.В.) влаштували міні-концерт для відпочиваючих в парку. 


 

Немає коментарів: