вівторок, 1 червня 2021 р.

День захисту дітей

 Традиційно прихід літа  асоціюється із Днем Захисту дитини.  Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  вони росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

Не зважаючи на прохолодну погоду, 1 червня на базі міського будинку культури під патронатом Вознесенської міської ради та управління освіти зусиллями колективу Центру дитячої та юнацької творчості  було створено дитячий Аrt – простір, що включав у себе: Creativ-ні майстер класи з пірографії (Гриценко А.А), робототехніки (Шарунов Є.О.), виготовлення літаків ( Істочніков В.М), Hand Made прикраси зі шкіри (Білоус О.В). Всіх присутніх зустрічали вихованці гуртків, перевтілені у казкових персонажів, для  всіх бажаючих працювала зона аквагриму (Багачова І.О.).

Для маленьких глядачів та батьків відбувся показ вистави «Коза дереза», підготовленої вихованцями театрального гуртка (керівник: Шевченко Л.В.)

Свято дитинства продовжив казковий концерт, в  якому прийняли участь усі творчі колективи закладу:

·        «Оркестр музичних інструментів» (керівник: Л. В.Белінська),

·        хореографічний гурток «Dreams» (керівник: М.В. Поборцева),

·        вокальний гурток «Артист-студія» (керівник: Рахуба Н.Б.),

·        гурток «Естрадне мистецтво» (керівник: Марянкіна Л. І.).

Прийняли участь у святковій програмі наші друзі - танцювальний колектив «Фламінго» ЗЗСО №5 (керівник: Оладенко А.В.).

Всіх присутніх зі святом привітав міський голова Величко Є.О. та начальник управляння освіти Кисільова С.В., побажали дітям сонячного літа, гарного відпочинку, здоров’я і миру кожній родині.

Дуже захопила дітей лотерея, яка відбувалась під час концерту. Для дітей міста були розіграні солодкі призи, білети до басейну, білети у парк атракціонів. Майже кожен глядач отримав приз і жоден не залишився без гарного настрою.

Задоволеними залишилися усі: дітлахи тішилися подарунками і розвагами, а дорослі раділи тому, що змогли для дітей подарувати миті щастя та радості.


 








 

Немає коментарів: