субота, 13 березня 2021 р.

Приємно відчувати себе корисними

 Останнім часом в нашому місті відбувались  гарні культурні святкові події, в яких приймали участь різні колективи, установи міста. Радіємо тому факту, що ЦДЮТ мав змогу долучитись до проведення заходів. На міському концерті до 8 Березня організовано виставку робіт та фотозону, міми і фотозона у виконкомі стали приємним сюрпризом для чарівних жінок, музична апаратура та музичний супровід стали в нагоді при проведенні мітингу до Шевченківських днів. Багато планів було на свято Масляної, яке з об'єктивних причин скасовано.

Приємно, що керівник гуртка "Велосипедний туризм" нашого закладу Алексєєв І.С. став ініціатором проведення вперше у нашому місті змагань велотріал “Перші Вознесенські змагання з велосипедного туризму” для дітей та молоді завдяки участі у грантовому конкурсі від Британської ради і  Європейського Союзу та за підтримки місцевої влади. 

У п'ятницю відбулося засідання ініціативної групи з проведення змагання, у яку увійшли представники ЗМІ, освіти, КУ “Спорт для всіх”, ГО “Наше місто”. Від ЦДЮТ в засіданні прийняли участь директор Юрпольська Наталя, завідувач відділу організаційно-масової роботи Рахуба Надія, керівники туристичних гуртків Носков Ігор, Мороз Максим, Алексєєв Іван.

ЦДЮТ вже почало процес закупки обладнання, керівники туристичних гуртків розробляють схему маршруту та Положення про проведення змагань, готуємо сценарій відкриття, можливо, майстер-класи від ЦДЮТ.

Приємно бачити депутатів в нашому закладі, які вивчають проблеми ЦДЮТ, обіцяють допомогу та підтримку.

Впевнені, що тільки разом можна творити гарні справи на благо міста!







Немає коментарів: