пʼятниця, 4 грудня 2020 р.

До Дня Збройних сил України

Вознесенський міський центр дитячої та юнацької творчості приєднується до обласної онлайн-акції "Поєднані" до Дня Збройних Сил України.

Війна кожного дня нагадує про себе. Наше життя змінилося, змінився світ, у якому ми живемо. Особливо розумієш цінність життя тоді, коли спілкуєшся з людьми, що брали участь у бойових діях у зоні АТО.

Ананчук Сергій Іванович та Бадмаєв Анатолій Борисович - односельчани, товариші по службі.

Відважні та сильні духом бійці 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха про тяжкі та страшні часи на тимчасово окупованій території Луганської області в місті Сєверодонецьк згадують з тугою за своїми побратимами та з болем у серці за рідну державу.

Те, що відбувалося в зоні АТО, бійці згадують неохоче, бо пам'ять про минуле тривожить їх душу.

«Були несподівано приємні моменти,» - розповідає Анатолій Борисович.

«Приємно згадати, коли небайдужі волонтери влаштовували для нас гарні концертні програми, від яких підіймався настрій. Також справжнє свято дарували артисти студії «Квартал 95», які залишили теплий слід та позитивні емоції в такі нелегкі часи».

Дорогі наші захисники! Сьогодні ви – надія українського народу, взірець сили духу, честі та справжнього патріотизму. Напередодні дня Збройних Сил України бажаємо вам міцного здоров'я, твердої віри у світле майбутнє, сили рухатися вперед. Щастя, миру та злагоди у ваших оселях. Нехай усмішки близьких зігрівають вам душу. Нехай ваші родини і нашу країну оберігає Господь!🙏

Немає коментарів: