середа, 26 червня 2024 р.

Запрошуємо

 


Дихай без обмежень

 В рамках проєкту "Дихай без обмежень" до закладу завітала Гуртова Юлія, яка розповіла дітям про екологічні проблеми та важливість компостування. Вихованці гуртка образотворчого мистецтва з керівником Лисюк Людмилою Юріївною долучилися до доброї та важливої справи - розфарбування компостерів, які будуть прикрашати наше місто.
















Виступ в геріатричному пансіонаті

  Сьогодні вихованці художньо-естетичних гуртків ЦДЮТ - оркестру народних інструментів (керівник Белінська Л.В.), вокального та естрадного мистецтва (керівник Мар'янкіна Л.І.) та хореографії (керівник Поборцева М.В.) подарували чудову концертну програму "Врятує світ добро" мешканцям геріатричного пансіонату. 
   Сценарій підготувала завідувач відділу організаційно-масового та керівник гуртка "Акторська майстерність" Пацалова М.О., а ведучою була її вихованка Старікович Мирослава.
 Після концертної програми діти пригостили глядачів солодощами, які передала Бурса Тетяна, мама Куценко Поліни - вихованки гуртка "Оркестр народних інструментів".















вівторок, 25 червня 2024 р.

Пуск повітряних зміїв

 Вихованці гуртків "Конструювання повітряних зміїв", "Авіамоделювання" з керівником гуртка Істочніковим В.М. провели в рамках літніх канікул виїзне заняття, на якому здійснювали запуски різних видів повітряних зміїв.








Церемонія нагородження "Кожен має талант!"

    Сьогодні, як і минулого року, на подвір'ї ЦДЮТ було шумно та весело. Вихованці закладу, їх близькі та рідні, а також педагоги завітали на церемонію нагородження "Кожен має талант!"
    В цьому році, як наголосила директор закладу Юрпольська Н. О. вихованці та педагоги встановили рекорд по участі в конкурсах різних рівнів та отриманих нагород - 143 призових місця.
    В номінації "Переможці" нагороджено грамотами та пам'ятними медалями 92 дитини.
    В номінації "За активну участь у заходах, популяризацію та вагомий внесок у розвиток культури закладу" подяки та пам'ятні медалі отримали 6 вихованців.
    Цьогоріч в номінації "Стипендіати" були визначені 5 вихованців, які за підсумками навчального року вибороли найбільшу кількість призових місць. Це Новіцька Ольга, Зарицька Софія, Пальцев Денис, Хмиліна Олександра та Табунщик Владислав, яких ЦДЮТ порадувало смаколиками.
    Також отримали подяки і батьки вихованців за допомогу закладу, підтриму та активну життєву позицію.
    Впродовж церемонії нагородження "Кожен має талант!" неперевершеними музичними виступами вітали присутніх вихованці ансамблю ложкарів "Веселка" та юні учасниці гуртка сучасної хореографії.
















понеділок, 24 червня 2024 р.

Підсумки 2023-2024 навчального року

 Відбулось підсумкове засідання педагогічної ради. Всі керівники гуртків прозвітували про результати роботи, затвердили результати підвищення кваліфікації, планували роботу на наступний навчальний рік. 

В тісному колі друзів невимушено виконали вправи "Обійми", "Як чудово!" та "Компліменти".